www.uhasselt.be
DSpace

Document Server@UHasselt >
Research >
Research publications >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1942/10582

Title: Coup de foudre en streekgastronomie in de Hérault en Lozère
Authors: DE GROOTE, Patrick
Issue Date: 2007
Citation: Gastro Horeca Revue, 33(1). p. 42-43
Abstract: Vlaanderen organiseerde in juni 2006 haar tweede Bioweek. Dit is ook nodig om de consument te sensibiliseren omtrent het nut van biologische landbouw en dito voeding. Nu bestaat amper 2% uit biolandbouw, en dit zou in de toekomst drastisch moeten toenemen. De grootste tegenkanting vormt de duurdere prijs van bioproducten. Maar ja, het kost ook meer aan productie, vooral aan arbeid. De Vlaamse boeren staan daardoor ook nogal huiverachtig om om te schakelen.
URI: http://hdl.handle.net/1942/10582
Category: A3
Type: Journal Contribution
Appears in Collections: Research publications

Files in This Item:

Description SizeFormat
Peer-reviewed author version32.06 kBAdobe PDF

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.